perjantai 6. tammikuuta 2017

Pääosassa Breathing space

Se on valmis! Mun oma ihana Breathing space. Viime vuoden ehdoton suosikkineulomukseni. Onneksi haastoin itseni neulomaan ja päätin onnistua.


Lankoina mulla oli Malabrigon merinosukkalanka sävyssä Eggplant ja Hedgehog Fibresin sukkalanka sävyssä Stone. Pääväriä meni m-kokoon vähän vajaa kaksi vyyhtiä ja vaaleaa pikkuisen reilu vyyhti. Varasin ohjeen mukaan pääväriä kolme vyyhtiä, mutten saanut kahtakaan käytettyä kokonaan. Onneksi on sellainen lanka, ettei haittaa ollenkaan vaikka sitä jäikin yli. Keksin varmasti neulottavaa siitä. Mielessä on pyörinyt mm. pipon neulominen, mutta täydellistä mallia ei vain ole vielä tullut vastaan. 


Mikä: Breathing space/Veera Välimäki
Millä: 3 ja 3,5 mm pyöröt
Mistä: Malabrigo sock/Eggplant ja Hedgehog Fibres/Stone
Paljonko: vajaa 200 g ja pikkuisen päälle 100 g, koko m

Oli huippufiilis pukea omin käsin neulottu neule päälle vuoden ensimmäiseen neulekahvilailtaan! Enkä ollut ainoa, jolla oli Breathing space yllään. Oon selannut Ravelryä ja ihaillut muiden väriyhdistelmiä ja muutaman kerran ajattelin jo seuraavaa väriyhdistelmää... Ehkä joskus.

Ja vähän joulujuttuja vielä. Ompelin heijastinliivin yllätysjoululahjaksi kummitytölle. Idean heijastinliivin ompeluun sain Vinkeen heijastinliivistä sekä Ripaus tunnelmaa blogista. Tuli nätti, tykkään valtavan paljon. 


Mikä: heijastinliivi
Millä: ompelukoneella
Mistä: Pisara-softshell/Eurokangas ja heijastinkangas

Omista joululahjapaketeista paljastui ihania yllätyksiä. Vyyhti Malabrigo sockia sävyssä Pearl ja lahjakortti Neulenettikahvila Pirjoliisaan.


Helmi on jo puikoilla ja kolme kaveriaan odottaa vuoroaan. Niistä on tarkoitus neuloutua Pilvenpiirtäjä.


Uuden vuoden alkuun tein myös lankainventaarion kaappeihin. Tavoitteena on käyttää paljon jo olemassaolevia lankoja pois.

2 kommenttia: