keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Viimeinen joululahja + jlvsjk

Sain neulottua viimeisenkin neulejoululahjan ja nyt voi hengähtää. Neulominen ei tietenkään lopu, mutta kiirettä ei enää ole. Nämä sukat pääsevät lämmittämään reilu 90-vuotiaan papan jalkoja. Ei kiemuroita, ei palmikoita, pitseistä puhumattakaan. Sellaiset kenkään menevät ja jalassa pysyvät sukat.


Tykkäsin neuloa näitä ja langan väri on rauhallisuudessaan kaunis. Lankana on 7 veljestä Aapo, joka on kausituote. Koostumus sama kuin 7 veljestä langassa, mutta kerä on vain 100 g. En tiedä, onko langoilla muuta eroa. Sukat painavat 99 g ja kuten arvata saattaa, yksi kerä ei riittänyt. 


Mikä: villasukat
Millä: 3,5 mm puiset sukkapuikot + puiset 4 mm cubicsit
Mistä: 7 veljestä Aapo/Novita
Paljonko: 99 g, koko n. 40,5


Jämälankavillasukkaa ohjeistettiin neulomaan 7 kerrosta sen värisellä langalla, mitä jäätelöä tekisi mieli. No minttua tietenkin.


Ostin tämän langan Seinäjoen käsityömessuilta pienen ihmisen sukkia ja tumppuja varten. Sukat on valmiit, tumput ei. Ja kyseessä siis Bombomyarnsin sukkalanka, sävy Wannabe.  

Mielenkiintoisia väriyhdistelmiä, joita en olisi ajatellutkaan ilman ohjeistusta. Jämälankasukassa toimii mielestäni tosi hyvin ja odotankin, että saan nämä valmiiksi!


P.S. Tänään on parhaat pikkujoulut: tavallinen neulekahvilailta Pirjoliisassa onkin pikkujouulutunnelmissa aina puoli kymmeneen saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti